De ce bere artizanală?
Fiindcă nu ar trebui să bem altă bere, și nu glumim!
Va spunem doar atat: apa, malt, hamei si drojdie, plus rabdare si respect fata de bere si cei care o vor bea!
Apa este filtrata si imbogatita cu minerale pentru a obtine ale-uri aromate si lager-uri “crisp” maturate indelung!
Maltul din berile noastre vine in saci sub forma de bob, este macinat la moara inainte sa intre in procesul de productie.
Hameiurile vin sub forma de peleti concentrati din frunze.
Bere cu poveste
Suntem doi pasionați de bere bună, dornici de a crea o bere cu poveste. Credem că aceasta trebuie să fie cât mai generoasă și deschisă pentru toata lumea iubitoare de frumos, nu doar de un cerc restrâns de cunoscători de bere. De aceea, berile noastre vor fi întotdeauna create pentru a vă bucura de ele.
Respectul nostru pentru ceilalți prin felul în care facem berea, pasiunea noastră pentru bere bună, plăcerea cu care bem berea, înainte de calcule mărunte despre costuri și profit, sunt caracteristicile care definesc berea artizanală Clusa.