Amaro Marzadro este inspirat din vechile rețete de lichioruri tradiționale din ierburi Trentino.
Consultanță? Sună acum
Oricât de mare ar fi comanda
14 zile calendaristice
Pentru toate produsele
La anumite game de produse
Începând cu anii 1950, Attilio și Sabina Marzadro au cules plante și ierburi aromatice cu care să-și aromatizeze băuturile spirtoase, pe masivul Monte Baldo, la 2218 metri deasupra nivelului mării. La fel și astăzi, după ce au fost culese cu atenție, rubarba alpină, gențiana majoră, vița albă, mușețelul, feniculul, cardo santo, gallega și diferitele soiuri de Achillee sunt lăsate la măcerat la rece pentru o perioadă variind de la 20 la 30 de zile.
Culoarea sa roșie este dată de Rubarbă, care conferă lichiorului un gust amar și proaspăt în acelasi timp.
Notă degustare: Buchet: aromat, erbaceu. Structură: amar, proaspăt.
Informații tehnice:
Grade: 30
Capacitate (cl.): 20