Meniu Pinsa

Pinsa este o specialitate a bucătăriei italiene, preparată dintr-un amestec de făinuri, un procent ridicat de apă și o cantitate redusă de grăsimi.

Deși aparent simplă, aluatul pentru Pinsa necesită o procesare îndelungată și o frământare precisă manuală.

Rezultatul este un produs foarte ușor de digerat, crocant la exterior și moale la interior.

 

De ce sunt crustele noastre de Pinsa atât de bune?

Amestecul de făină de grâu, făină de orez și făină de soia, împreună cu maiaua naturală, menține aluatul foarte hidratat și ușor, ceea ce îl face extrem de digerabil, fără a include grăsimi de origine animală.

Mini pinsele noastre primesc cele mai bune ingrediente artizanale in sase pinse sarate si doua dulci:

1.MiniPinsa Foie Gras

Foie gras si ceapa caramelizata

 

2. MiniPinsa Crudo

Prosciutto crudo, ruccola, parmezan, otet balsamic, ulei masline

Adaugate dupa coacere

 

3. MiniPinsa Ventricina

Salam Ventricina, gorgonzolla, dulceata de ardei

 

4. MiniPinsa Mortadella

Mortadella, bufalla, pesto de fistic

Adaugate dupa coacere

 

5. MiniPinsa Manzo

Bresaola, parmezan, rucolla, otet balsamic, ulei de masline

Adaugate dupa coacere

 

6. MiniPinsa Formaggio

Gorgonzolla, Apuseni si parmezan

 

Dulce:

1. MiniPinsa Nocciola

Ricotta dulce, crema de alune, alune tocate, banane si afine

Adaugate dupa coacere

 

2. MiniPinsa Cioccolato Bianco

Gem capsuni, ciocolata alba, menta, coaja de lamaie