Pinsa este o specialitate a bucătăriei italiene, preparată dintr-un amestec de făinuri, un procent ridicat de apă și o cantitate redusă de grăsimi.
Deși aparent simplă, aluatul pentru Pinsa necesită o procesare îndelungată și o frământare precisă manuală.
Rezultatul este un produs foarte ușor de digerat, crocant la exterior și moale la interior.
De ce sunt crustele noastre de Pinsa atât de bune?
Amestecul de făină de grâu, făină de orez și făină de soia, împreună cu maiaua naturală, menține aluatul foarte hidratat și ușor, ceea ce îl face extrem de digerabil, fără a include grăsimi de origine animală.
Mini pinsele noastre primesc cele mai bune ingrediente artizanale in sase pinse sarate si doua dulci:
1.MiniPinsa Foie Gras
Foie gras si ceapa caramelizata
2. MiniPinsa Crudo
Prosciutto crudo, ruccola, parmezan, otet balsamic, ulei masline
Adaugate dupa coacere
3. MiniPinsa Ventricina
Salam Ventricina, gorgonzolla, dulceata de ardei
4. MiniPinsa Mortadella
Mortadella, bufalla, pesto de fistic
Adaugate dupa coacere
5. MiniPinsa Manzo
Bresaola, parmezan, rucolla, otet balsamic, ulei de masline
Adaugate dupa coacere
6. MiniPinsa Formaggio
Gorgonzolla, Apuseni si parmezan
Dulce:
1. MiniPinsa Nocciola
Ricotta dulce, crema de alune, alune tocate, banane si afine
Adaugate dupa coacere
2. MiniPinsa Cioccolato Bianco
Gem capsuni, ciocolata alba, menta, coaja de lamaie