Coșul meu Cosul este gol. Ai produs in cos. Ai produse in cos.
CLUSA RED LAGER
1913 - RED LAGER
 

Realizată după cea mai tradițională rețetă de bere cehească, Clusa Red Lager este o bere perfect echilibrată.

 
clusa lager
1876- LAGER
 

Malțul și hameiul cehesc de cea mai bună calitate, îmbinate după o rețetă veche, s-au transformat într-o bere ce nu cunoaște limite.

 
clusa double IPA
1946 - 2xIPA
 

Așa cum arată și stilul berii propuse, luati o IPA, înmulțiți cu doi cantitatea de malț și hamei, și veți obține o bere puternică atât ca arome cât și ca alcool.

 
CLUSA PORTER
1892 - PORTER
 

Berea de început a britanicilor, întunecată și înnobilata în același timp de malțul prăjit, cu note plăcute de ciocolată, caramel, cafea și migdale, toate obținute doar din malț.

 
Bere craft Cream Ale
1316-CREAM ALE
 

Răcoritoare ca o ploaie de vară, palidă doar în aparență, cu un final neașteptat

 
Bere craft Vienna Lager
1885-VIENNA LAGER
 

O bere de seară, complexă, elegantă și distinsă precum numele

 
Bere craft Pale Ale
1173-PALE ALE
 

Stilul craft american, o plăcere nevinovată, pur și simplu nu te poți opri

 
Bere craft Hell Lager
1919-HELL LAGER
 

Versatilă, o bere perfectă pentru orice anotimp, cu o prezență impunătoare în viața sportivă clujeană

 
Bere craft IPA
1989-IPA
 

O bere cameleon, elegantă dar puternică, doar pentru cei care caută senzații tari

 
 
Fabricarea berii

În procesul tehnologic de fabricare a berii Clusa, sunt respectate toate etapele specifice conceptului artizanal, de la măcinarea cerealelor până la fermentarea și maturarea îndelungată. Respectăm clienții și munca noastră. De aceea, alegem să transformăm materiile prime în bere pe cale naturală, cu multă răbdare.

Procesul de obținere al berii este unul absolut natural, fără enzime sau alte componente chimice menite să „grăbească” procesul de fabricare. Spre deosebire de berea „de raft” care are un termen de valabilitate îndelungat, berea artizanală se degradează destul de repede. Însă, dacă este păstrată în condițiile specificate pe etichetă, poate fi consumată în 6 luni.

 
Beraria Clusa
Bere naturala Clusa
 
Rețetele noastre

Berea artizanală este preferata multor iubitori de bere bună, deoarece are rețete nemărginite și permite obținerea unui gust intens cu arome diferite. Vom aduce idei și concepte noi, îmbinate cu stilurile clasice, dar, pentru moment, începem cu Cream Ale, Hell Lager, IPA, un elegant Vienna Lager și un Pale Ale cu grapefruit natural.

Ingredientele folosite la fiecare tip de bere sunt detaliate în descrierea acestora. Dacă vă place una din berile noastre și doriți să o „reproduceți ” acasă, ne puteți scrie și vă transmitem rețeta.

 
 
Tehnologie

Tehnologia modernă a echipamentelor noastre este produsă de firma italiană Spadoni, unul dintre cei mai vechi și renumiți producători de berării artizanale din Europa.

Procesul de fabricare al berii se realizează semiautomat. Avantajul utilizării unei tehnologii semiautomate, permite maestrului berar să controleze procesul de fabricare sau să intervină în fiecare etapă atunci când consideră că este necesar.

Un alt avantaj în utilizarea acestei tehnologii de vârf pentru producerea berii artizanale este dat de siguranța că fiecare șarjă are aceleași proprietăți cu care v-ați obișnuit deja, la prima degustare.

 
Tehnologie Beraria Clusa