Amidon din cartofi, ambalat in punga resigilabila, pentru o pastrare cat mai buna a produsului.
Consultanță? Sună acum
Oricât de mare ar fi comanda
14 zile calendaristice
Pentru toate produsele
La anumite game de produse
Amidonul din cartofi este un amidon care se gelatineaza la temperaturi mai scazute, in comparatie cu amidonul de grau sau amidonul din porumb. Amidonul din cartofi este de obicei dizolvat in apa si adaugat in supe, tocanite si sosuri ca agent de ingrosare, sau folosit inainte de prajire. Amidonul de cartofi tolereaza temperaturi mai ridicate decat amidonul din porumb, atunci cand este utilizat ca agent de ingrosare.
Tara de origine: Finlanda *Tara de origine poate sa difere in functie de lotul produsului
Ingrediente: amidon din cartofi.
Valoare energetica 1377kj/324kcal
Grasimi 0g, din care acizi grasi saturati 0g
Glucide 81g, din care zaharuri 0g
Fibre 0g
Proteine 0g
Sare 0.1g.