Podgoriile noastre sunt situate pe un deal frumos cu vedere la Lacul Garda, unde podgorii vechi și plantații de măslini sunt cultivate organic. Culeși manual la mijlocul lunii septembrie, sunt aceiași struguri din mai faimoasa zonă Valpolicella, dar amplasați în soluri diferite. Presarea are loc la câteva ore după culesul strugurilor și fermentarea ulterioară a mustului, în rezervoare de oțel la temperatură controlată, unde rămâne aproximativ 15 zile. După unele revărsări, rafinamentul continuă mereu în rezervoare de oțel,unde rămâne până la îmbuteliere.
Notă degustare: Culoare: roșu rubiniu viu. Aroma: fructat, floral, trandafir sălbatic, parfum învăluitor de flori proaspete. Gust: în timpul învechirii, partea fructată devine mai importantă și este însoțită de cea florală, dăruind aromă vinoasă și mai armonioasă.
Soi: Corvina, Corvinone, Rondinella
Categorie: Roșu
Conținut de alcool: 13 % Vol.
Temperatura de servire: 15 - 18 °C