Aceasta cacao raw este ideala pentru a adauga un plus de savoare si beneficii nutritionale in diverse preparate culinare. Fara adaosuri de zahar sau alte substante chimice, cacao raw este perfecta pentru iubitorii de ciocolata care doresc sa se bucure de o alternativa sanatoasa si delicioasa.
Pulberea de cacao RAW este cea mai calitativa cacao, avand un continut foarte redus de cafeina. Este foarte bogata in nutrienti benefici pentru organismul uman si o sursa importanta de antioxidanti (polifenoli, catecine, epicatecine), minerale, vitamine, triptofan si serotonina triptaminica (substante care imbunatatesc starea de spirit) si acizi grasi Omega 6.
Mod de folosire: din pudra de cacao se pot obtine bauturi reci sau calde delicioase pe baza de lapte sau frisca. Este prezenta in multe preparate de patiserie si cofetarie precum torturi, inghetata, briose, checuri, eclere, lava cake, ciocolata de casa sau fursecuri.
Mod de pastrare: A se pastra cu ambalajul inchis intr-un loc uscat, intunecat si racoros.
Tara de origine: Olanda