Consultanță? Sună acum
Oricât de mare ar fi comanda
14 zile calendaristice
Pentru toate produsele
La anumite game de produse
Producţia vinului alb Canada la Torre începe cu măcerarea la rece, timp de 12 ore, care precede o presare blândă. Fermentarea drojdiei naturale se face la 18°C timp de 20 de zile. Vinul este ferit de fermentația malolactică în cuve de oțel inoxidabil, unde este ținut pe drojdie timp de 6 luni, cu o agitare de 2 săptămâni. Transferul s-a făcut în Foudre de stejar francez de 5.000 de litri timp de 4 luni, înainte de îmbuteliere.Culoare: galben strălucitor cu nuanțe verzui.
Aromă: foarte intensă și complexă, cu o gamă largă de arome de fructe coapte (litchi, piersici, mere roșii), amintește de floarea de portocal și de nuci în retrogust.
Gust: bogat și aromat, neted și proaspăt, cu un final lung.Conținut de alcool: 13% vol.Soi: Malvasia 100%Categorie: alb