Ideal pentru mâncăruri din pește și crustacee, carne albă și brânzeturi proaspete.
Consultanță? Sună acum
Oricât de mare ar fi comanda
14 zile calendaristice
Pentru toate produsele
La anumite game de produse
Podgoria Perantonie a fost plantată acum vreo 30 de ani, una dintre primele introduse pe Valea Illasi. Impulsionat de căutarea unui soi de struguri aromați pentru producerea vinului spumant, Chardonnay Perantonie a dezvaluit de-a lungul timpului caracteristici ideale pentru producerea unui vin alb liniștit. Recoltarea este manuală, începând din prima săptămână a lunii septembrie. Mustul este măcerat la rece în contact cu cojile timp de 12-15 ore. Dupa o stoarcere usoară, mustul se pune în fermentatoare de oțel unde ramâne aproximativ 10 zile la temperatură controlată.
Soi: Chardonnay 100%
Categorie: Alb
Notă degustare: Culoare: galben pai. Aroma: citrice și fructe tropicale. Gust: aroma este elegantă și armonioasă, iar aciditatea prezentă creează un echilibru excelent cu corpul datorită învechirii în butoaie de stejar.
Conținut de alcool: 13% vol.
Temperatura de servire: 11-12 ° C