Dintr-un amestec de soiuri adecvate de mere si dupa un procedeu traditional se obtine un must care, in urma fermentatiei alcoolice, da nastere unui cidru natural. Odată terminată fermentatia, sufera un proces de osmoza inversa prin care, cu membrane adecvate, separam alcoolul, pastrandu-i toate caracteristicile organoleptice.
Procesul este finalizat cu limpezire, filtrare, indulcire si carbonatare, rezultand un cidru cu alcool 0,0%. Fara gluten.
Caracteristici: culoare galben pal cu tonuri aurii deschise cu bule fine abundente. Miros: placut si care aminteste de fructe. Gust proaspat si dulce.
Conditii de depozitare: a se proteja de lumina soarelui. A nu se expune la temperaturi mai mari de 25°C . A se pastra intr-un loc racoros si aerisit.
Temperatura de servire: 7 - 10 °C. Acest cidru se asortează bine cu mese ușoare.
Ideal ca aperitiv. Ideal pentru persoanele care nu doresc să bea alcool.