Este realizat din struguri 100% Monastrell, care sunt recoltați la mijlocul lunii octombrie în podgorii cu producție scăzută.
Consultanță? Sună acum
Oricât de mare ar fi comanda
14 zile calendaristice
Pentru toate produsele
La anumite game de produse
Elaborarea lui se realizează în mod tradițional prin cuvare timp de aproximativ 16 zile și cu pompare continuă și control al temperaturii. După fermentarea atât alcoolică cât și malolactică, este învechit în butoaie de stejar francez și american.
Notă degustare: Culoare: Are o culoare roșu vișiniu, cu intensitate medie-înaltă și o margine fină de rubin. Aroma: ne oferă arome florale care amintesc de rășini fine, balsamuri și condimente dulci (vanilie și cacao). Persistența aromatică totală este intensă, nesfârșită și abundentă. Gust: Are o evoluție minunată unde apare progresiv bogăția substanțială pe care o posedă vinul, cu o intrare puternică, proaspătă și în același timp lină. Ideal pentru carne roșie, fripturi și carne de vânat.
Soi: Monastrell
Categorie: Roșu