Disponibil doar în magazinul fizic
Consultanță? Sună acum
Oricât de mare ar fi comanda
14 zile calendaristice
Pentru toate produsele
La anumite game de produse
Cidrul Etiqueta Negra este fabricat după un procedeu tradițional, cu un amestec de soiuri adecvate (Solarina, de la Riega, Perico, Durona de Tresali și Raxao), din fermele proprii cu Denumirea de Origine „Sidra de Asturias”. Înainte de presare, pulpa este supusă măcerării la rece timp de 12 ore, obţinându-se un must bogat în compuşi aromatici şi mai complex ca structură. Dupa fermentare lentă la temperaturi scăzute în rezervoare de oţel inoxidabil, este limpezit şi stabilizat prin filtrare tangenţială.Carbonarea se realizează urmând a doua procedură de fermentare în rezervoare sub presiune (metoda Charmat), folosind drojdii selectate. Odată terminată fermentaţia se filtreză şi îmbuteliază pentru a nu pierde dioxidul de carbon caracteristic cidrului El Gaitero.Caracteristici: culoare galben auriu strălucitor, cu bule delicate şi fin integrate.
Aromă: coaptă, cu note de fructe conservate. Extrem de echilibrat în gură; Tonurile acide sunt compensate de o dulceață finală bogată.Alcool: 7% volCondiţii de depozitare: a se proteja de lumina soarelui. A nu se expune la temperaturi peste 25°C. A se păstra într-un loc uscat și răcoros.Alergeni: contine sulfiţi.Temperatura de servire: 7 - 10 °C.Acest cidru este cel mai bine savurat când este băut încet. Este un acompaniament excelent pentru mese ușoare, cum ar fi peștele și brânza proaspătă și este perfect cu un desert.