Cidru fara alcool, El Gaitero.
Consultanță? Sună acum
Oricât de mare ar fi comanda
14 zile calendaristice
Pentru toate produsele
La anumite game de produse
Dintr-un amestec de soiuri adecvate de mere si dupa un procedeu traditional se obtine un must care, in urma fermentatiei alcoolice, da nastere unui cidru natural. Odată terminată fermentatia, sufera un proces de osmoza inversa prin care, cu membrane adecvate, separam alcoolul, pastrandu-i toate caracteristicile organoleptice.
Procesul este finalizat cu limpezire, filtrare, indulcire si carbonatare, rezultand un cidru cu alcool 0,0%. Fara gluten.
Caracteristici: culoare galben pai cu bule fine. Aroma: intensa, cu arome primare clare de piersici si mar. Gust proaspat si dulce.
Alcool: 0 % vol
Ingrediente: cidru, zahar, agent de crestere, acidulanti (acid citric, acid tartric si acid malic), antioxidant (acid ascorbic) si conservanti (sulfiti si sorbat de potasiu).
Conditii de depozitare: a se proteja de lumina soarelui. A nu se expune la temperaturi peste 25° C. A se pastra intr-un loc racoros si uscat.