Micul dejun, pranzul sau o gustare de dupa-amiaza sunt momentele noastre preferate pentru a avea o lingura gustoasa de granola cu iaurt.
Unele dintre beneficiile sale sunt urmatoarele: ofera fibre si faciliteaza digestia datorita nucilor si ovazului, ajuta la reducerea nivelului de colesterol, este o sursa excelenta de fier, magneziu, zinc si vitamina E, controleaza nivelul zaharului din sange, furnizeaza acizi grasi mononesaturati si acizi grasi polinesaturati, ambii foarte benefici pentru dezvoltarea functiilor creierului nostru.
De ce este diferita granola La Newyorkina? Contine ulei de masline extravirgin din Spania, aur lichid pur, miere din padurile Asturiei si migdale din Valencia, ingrediente mediteraneene pentru o granola mediteraneana.
Varianta originala este numarul unu pe piata, facuta cu miere din Asturias si ulei de masline extravirgin. Granola noastra este un amestec magistral de fulgi de ovaz din cereale integrale, miere, ulei de masline extravirgin, nuci si fructe uscate. Prăjita lent cu un proces 100% artizanal pentru a crea un produs natural si delicios.