HAMBURGER DE VITĂ ANGUS

Carnea de vită pentru burgeri este formată ca mix din gât, greabăn, piept și spată, cu o proporție carne-grăsime de aprox. 75/25%.

SKU: 9421004551953
Livrare gratuită la comenzile de peste 300 de lei
In stoc
60,00 LEI

Consultanță?
Sună acum

+40 723 521 123

Livrare rapidă

Oricât de mare ar fi comanda

Drept de retur

14 zile calendaristice

Garantăm calitatea

Pentru toate produsele

Reduceri săptămânale

La anumite game de produse

În procesul de producție, imediat după tranșarea cărnii, carnea tocată intră într-un proces de înghețare rapidă care asigură păstrarea tuturor proprietăților acesteia, datorită vitezei de congelare și temperaturii extrem de scăzute. Burgerii se pot frige la grătar sau la tigaie. Se țin la foc viu primele 2-3 minute pe fiecare parte, pentru a forma acea crustă groasă necesară pentru reținerea în interiorul chiflei a sucurilor interne. Prin coacere, împreună cu conținutul de grăsime, vor conferi cărnii suculență și savoare.

Greutate aproximativă: 0,18 kg/bucată

Produs congelat, ambalat în vid.

Recomandări de depozitare: se păstreză la temperaturi de maxim 4°C. Dezghețarea se face în frigider, în ambalajul original, cu 2 ore înainte de gătire, ambalajul se înlătură și carnea se lasă să respire, la temperatura camerei.

Proveniență: ferma din Sibiu.

Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
DisponibilitateDisponibil in magazin
ProducatorKarpaten Meat
Carne (&Peste)Vita Angus
Scrieți propria ta recenzie
  • Doar utilizatorii înregistrați pot scrie recenzii
*
*
Rău
Excelent
Specificațiile produselor
Numele atributuluiValoarea atributului
DisponibilitateDisponibil in magazin
ProducatorKarpaten Meat
Carne (&Peste)Vita Angus