Strugurii fiecărui soi sunt selecționați cu grijă, răzuiți și presați ușor. Vinificarea se face separat, in rezervoare de inox cu măcerare prelungită , folosind drojdii alese. Fermentarea se începe lent la o temperatură scăzută (10 - 12ºC) până la sfârșitul fermentației ajungând la temperatura 25 - 26ºC. Urmează fermentația malolactică. Vinurile sunt apoi amestecate. Maturat minim un an, în butoaie noi de stejar american.
Notă degustare: culoare roșu rubiniu cu tonuri pământii. Aroma matură și netedă, cu arome elegante de compot de fructe, vanilie, tutun și ciocolată. Completă, netedă și de lungă durată. Structură bună, care se va dezvolta în continuare în sticlă.
Soi: Tempranillo 40%, Monastrell40% , Cabernet Sauvignon 20%
Categorie: Roșu
Se servește la o temperatură de 16 și 18ºC.
Acest vin trebuie deschis cu cel puțin 30 de minute înainte de servire.