Consultanță? Sună acum
Oricât de mare ar fi comanda
14 zile calendaristice
Pentru toate produsele
La anumite game de produse
Nautul Pedrosillano Ferrer este cel mai mic soi din familia năutului, cu o aromă deosebită, untoasă, care îl face ideal pentru gătit rapid şi sănătos. Leguminoasele precum năutul trebuie consumate de 2 sau 3 ori pe săptămână, pentru că sunt foarte hrănitoare. O porţie de năut se referă la 60-80 gr de produs crud, echivalent cu 150 - 180 gr produs fiert. Îl puteţi adăuga la numeroase reţete de salată, paste, orez sau sote de legume. Iar dacă eşti pe grabă deschide borcanul, încălzeşte boabele şi serveste-le cu putin ulei de măsline şi oţet de Modena. Leguminoasele sunt foarte hrănitoare, furnizează carbohidraţi ai căror funcţie principală este de a oferi organismului energia de care are nevoie. De asemenea furnizează fibre, pentru o bună sănătate intestinală şi proteine plus diverse vitamine şi minerale.
Ştiţi că amestecarea năutului cu cereale cum ar fi orezul sau pastele are ca rezultat un fel de mâncare plin de proteine? Este recomandat ca jumătate din aportul nostru zilnic de proteine sa provină din legume. Năutul este bogat în vitamine (folacină, vitaminele A și E) și minerale (calciu,potasiu, magneziu, fier, fosfor și sodiu), care ajută la reglarea şi protejarea organismului.
Ingrediente: naut fiert, apa, sare, antioxidant, E-223 si agent de sechestrare E-385.
Alergeni: sulfiti.