Nautul Pedrosillano este cel mai mic soi din familia nautului, cu o aroma deosebita, untoasa, care il face ideal pentru gatit rapid si sanatos.
Consultanță? Sună acum
Oricât de mare ar fi comanda
14 zile calendaristice
Pentru toate produsele
La anumite game de produse
Leguminoasele precum nautul trebuie consumate de 2 sau 3 ori pe saptamana, pentru ca sunt foarte hranitoare. O portie de naut se refera la 60-80 gr de produs crud, echivalent cu 150 - 180 gr produs fiert. Il puteti adauga la numeroase retete de salata, paste, orez sau sote de legume. Iar daca esti pe graba deschide borcanul, incalzeste boabele si serveste-le cu putin ulei de masline si otet de Modena. Leguminoasele sunt foarte hranitoare, furnizeaza carbohidrati ai caror functie principala este de a oferi organismului energia de care are nevoie. De asemenea furnizeaza fibre, pentru o buna sanatate intestinala si proteine plus diverse vitamine si minerale. Stiati ca amestecarea nautului cu cereale cum ar fi orezul sau pastele are ca rezultat un fel de mancare plin de proteine? Este recomandat ca jumatate din aportul nostru zilnic de proteine sa provina din legume. Nautul este bogat in vitamine (folacină, vitaminele A și E) și minerale (calciu,potasiu, magneziu, fier, fosfor și sodiu), care ajută la reglarea si protejarea organismului.
Ingrediente: naut fiert, apa, sare, antioxidant, E-223 si agent de sechestrare E-385.
Alergeni: sulfiti.