Neroperso aduce omagiul unei metode de vinificație veche de un secol, care a fost practicată pe scară largă în Veneto. După recoltare, cei mai buni struguri sunt supuși unui proces de uscare timp de 60 de zile (proces denumit appassimento), până ce fiecare strugure se usucă, concentrând gustul și aromele de fructe coapte.
Consultanță? Sună acum
Oricât de mare ar fi comanda
14 zile calendaristice
Pentru toate produsele
La anumite game de produse
Categorie: Roșu
Țara de producție: ItaliaRegiunea: VenetoAn: 2021Soi: struguri roșii din regiunea VenetoConținut de alcool: 15%Vinificare: după recoltare, în Veneto, cei mai buni ciorchini sunt lăsați la uscat pe rafturi timp de aproximativ 60 de zile. Scăpând de apă în timpul procesului de deshidratare, strugurii protejați de coajă concentrează toată dulceața naturală a strugurilor.Alergeni: conține sultiți.