Consultanță? Sună acum
Oricât de mare ar fi comanda
14 zile calendaristice
Pentru toate produsele
La anumite game de produse
Panettone cu caise de la Pasticceria Filippi este realizat cu ingrediente simple, prelucrate prin metode naturale care păstrează calitatea materiei prime. Sunt folosite diferite tipuri de fructe naturale confiate iar caisa este printre cele mai apreciate de clienţi.Clasicul aluat Filippi Panettone este realizat manual cu ajutorul unor mici atenţii care fac să iasă un panettone delicios! De exemplu, înainte de a-l pune în aluat, untul se lucrează împreuna cu pulpa de caise şi păstaile de vanilie Bourbon până capătă o consistenţă cremoasă.Panettone cu caise este făcut cu făina, ouă, unt, păstăi de vanilie netratate din Madagascar şi o inimă moale şi dulce din multe bucăţi de caise. Acestea sunt suficiente pentru a da viaţă acestui simplu, dar delicios Panettone Filippi.
Ingrediente: faina de grau, cuburi de caise confiate 23% (cuburi de caise, sirop de glucoza, zahar), unt, galbenus de ou proaspat, zahar din trestie, apa, drojdie naturala (faina de grau, apa), miere, sare, aroma naturala (pastaie de vanilie).
Alergeni: poate conține urme de nuci, soia si mustar.
Valoare energetica: 1548 kJ /369 kcal Grasimi: 16,2 g din care acizi saturati: 7,3 g Carbohidrati: 50g din care zaharuri: 12,1 g Proteine: 4,9 g Sare: 0,22 g