Consultanță? Sună acum
Oricât de mare ar fi comanda
14 zile calendaristice
Pentru toate produsele
La anumite game de produse
Filippi realizeaza panettone cu ingrediente simple si prelucrate prin metode naturale care pastreaza calitatea materiei prime.Sunt folosite diferite tipuri de fructe naturale confiate iar caisa este printre cele mai apreciate de clienti.
Clasicul aluat Filippi Panettone este realizat manual cu ajutorul unor mici atentii care fac sa iasa un panettone delicios! De exemplu, inainte de a-l pune in aluat, untul se lucreaza impreuna cu pulpa de caise si pastaile de vanilie Bourbon pana capata o consistenta cremoasa.
Panettone cu caise este facut cu faina, oua, unt, pastai de vanilie netratate din Madagascar si o inima moale si dulce din multe bucati de caise. Acestea sunt suficiente pentru a da viata acestui simplu, dar delicios Panettone Filippi.
Ingrediente: faina de grau, cuburi de caise confiate 23% (cuburi de caise, sirop de glucoza, zahar), unt, galbenus de ou proaspat, zahar din trestie, apa, drojdie naturala (faina de grau, apa), miere, sare, aroma naturala (pastaie de vanilie).
Alergeni: poate conține urme de nuci, soia si mustar.
Valoare energetica: 1548 kJ /369 kcal Grasimi: 16,2 g din care acizi saturati: 7,3 g Carbohidrati: 50g din care zaharuri: 12,1 g Proteine: 4,9 g Sare: 0,22 g