Sarea celtică este cunoscută si sub numele de sare gri, datorită culorii sale care o diferențiază de alte tipuri de sare cum sunt cele de Himalaya sau sarea obișnuită de mare.
Consultanță? Sună acum
Oricât de mare ar fi comanda
14 zile calendaristice
Pentru toate produsele
La anumite game de produse
Sarea celtică este o sare de mare care se extrage din Atlantic, în Franta, pe coastele Britaniei. Ea este extrasă prin metoda celtică, adică se folosesc pentru extragere și uscare exclusiv unelte de lemn, fără metal. Sarea este uscată în mod natural, la soare.Fiind o sare nerafinată, regăsim în ea toate cele 84 de oligoelemente prezente în apa de mare și în organismul nostru.
Recomandări de utilizare: se poate folosi la asezonarea de salate, murături, omletă, carne, legume la cuptor, paste, etc.
Mod de pastrare: a se păstra cu ambalajul închis într-un loc uscat, întunecat și răcoros.
Țara de origine: Franța
Ingrediente: 100% sare de mare Celtică grunjoasă neiodată.
Valori nutriționale:
Calciu: 0,227 g
Magneziu: 0,442 g
Mangan: 0,390 g
Fier: 13,580 g
Zinc: 0,07 g
Sodiu: 33,723 g
Potasiu: 0,102 g