Este obținută din municipiul Maldon,regiunea Essex din Anglia pe cursul râului Blackwater. Apa care se filtrează din mijlocul acestui râu stă la originea formării de sare Maldon.
Întreg procesul de producție se realizează de formă tradițională și artizanală de peste 200 de ani. Apa de mare este filtrată pentru a îndepărta impuritățile și apoi este încălzită timp de 16 ore până când sarea începe să se cristalizeze având forma de cristale albe,subțiri,de tip piramidal cu o textură crocantă.Se recomandă un consum moderat, deoarece este o sare de o puritate superioară.
Este utilizată de majoritatea bucătarilor profesionali dar și de catre consumatorii casnici care apreciază un produs de calitate superioară. Sarea Maldon este ideală pentru a condimenta friptura de vită, pește, foie gras sau legumele grill.Se recomandă aplicarea în momentul servirii.
Consultanță? Sună acum
Oricât de mare ar fi comanda
14 zile calendaristice
Pentru toate produsele
La anumite game de produse
Sarea Maldon este o sare de mare folosită ca și condiment în special în bucătăriile gourmet.
Ingrediente: fulgi de sare maldon.
Produs 100% natural, fără conservanți, fără coloranți sau arome artificiale.