Sericis Monastrell este ideal pentru a însoți carnea roșie, vânatul, tocănițele tradiționale, mâncărurile picante și brânzeturile tari.
Consultanță? Sună acum
Oricât de mare ar fi comanda
14 zile calendaristice
Pentru toate produsele
La anumite game de produse
Culegerea strugurilor se face manual, aceștia se desprind și se storc ușor. Se face o măcerare prefermentativă la temperatură scazută timp de 3-4 zile. Se adaugă drojdii selectate, controlând fermentația la o temperatură maximă de 26 ºC și se lasă 21 de zile la măcerat. Învechire minim 12 luni, în butoaie noi de stejar francez.
Notă de degustare: Culoare: roșu intens cu tonuri violete. Aromă: de mare intensitate, evidențiind fructele foarte coapte pe un fond de stejar prăjit, de mare eleganță. Gust: cărnos, complex, onctuos, cu taninuri echilibrate și un final prăjit.
Categorie: Roșu
Soi de struguri: Monastrell 100%
Conținut de alcool: 14% vol.
Se servește la temperatură între 16 si 18 ºC.
Conține sulfiți