Consultanță? Sună acum
Oricât de mare ar fi comanda
14 zile calendaristice
Pentru toate produsele
La anumite game de produse
Categorie: Roșu
An: 2021
Soi: struguri Negroamaro 85%, Malvasia Nera 15%
Vinificare: Strugurii se culeg în a doua sau a treia saptămână din luna Septembrie, sunt presați și se pun la măcerat și fermentat în tancuri de ciment timp de aproximativ 15 zile. Extragerea culorii și a componentelor polifenolice și aromatice este favorizată de pomparea zilnică a fracției lichide pe capacul de tescovină. Învechire în oțel timp de 12 luni, cu trecere ușoară în baric de a doua/ a treia generație.
Notă de degustare: culoare roșu rubiniu intens. La nas note elegante de mure și condimente. Gust învăluitor, moale și persistent.
Temperatură de servire: 16-18°C.
Asocieri: primele feluri bogate, carne roșie și brânzeturi cu maturare medie spre lungă.