Consultanță? Sună acum
Oricât de mare ar fi comanda
14 zile calendaristice
Pentru toate produsele
La anumite game de produse
Vinul roşu 4 Meses Monastrell este perfect pentru a însoți orice fel de mâncare din carne sau chiar pește gras, oferind astfel multă versatilitate. Vinificarea se realizează în mod tradițional, lăsând cojile în contact cu mustul pe toată durata fermentației alcoolice, în jur de 14 zile cu pompare scurtă și verificând ca temperatura să nu depășească 24°C. Ulterior se efectuează fermentația malolactică și după aceea se supune la învechire de minim patru luni atat în stejar francez cat și american.Notă degustare: Culoare: Roșu visiniu. Aroma: în ceea ce privește aromele în pahar, găsim nesfârșite nuanțe de fructe roșii, precum căpșuni, zmeură, cireșe și prune. Într-un mod subtil, regăsim aromele de lemn care însoțesc fructul. Soi: MonastrellCategorie: Roșu