Vin realizat din struguri 100% Monastrell.
Consultanță? Sună acum
Oricât de mare ar fi comanda
14 zile calendaristice
Pentru toate produsele
La anumite game de produse
Recoltarea are loc în prima saptămână a lunii octombrie. Când strugurii ajung la cramă, sunt răzuiți și zdrobiți ușor. Fermentatia se face în mod tradițional, cu cuvare medie timp de 10 zile, cu pompare scurtă și control al temperaturii care nu depășește 24ºC.
Notă degustare: Culoare: roșu rubiniu cu nuanțe violete. Aromă: ies în evidență fructe roșii precum murea, combinate cu piper negru, vanilie și cuișoare. Gust: este perceput ca un vin modern, structurat, onctuos, care dezvăluie un echilibru elegant între aromele dulci și senzațiile de fructe, cu o bună persistență.
Se asortează bine cu preparate din orez, brânzeturi și cârnați.
Soi: Monastrell
Categorie: Roșu