Are un indice glicemic scăzut și un conținut bogat de potasiu, magneziu, zinc și fier. Având o aromă apropiată de cea a caramelului, este ideal de folosit la creme, deserturi sau la cafea.
Proprietăți: poate înlocui în totalitate zahărul din trestie de zahăr, nu este rafinat, detine un indice glicemic scăzut, are gust identic cu cel al zahărului alb, conține vitaminele B2, B3, B6, potasiu, zinc, fier.
Recomandări de utilizare: după preferințe și gust, în ceaiuri și mâncăruri, în exact aceeași manieră ca utilizarea zahărului alb.
Mod de folosire: se poate utiliza pentru îndulcirea băuturilor reci sau calde precum și la diverse preparate de patiserie precum brioșe, checuri, torturi, prăjituri sau fursecuri. Se poate face un sos de caramel sarăt ideal pentru clătite sau înghețată. Se mai poate utiliza ca și glazură pentru fursecuri și biscuiți ca atare sau topit. Este excelent un decor simplu la briose, obținut prin simpla presarare în ploaie a acestui zahăr pe deasupra. Inghețata cu zahăr de cocos este cremoasă și se deosebește prin aroma sa tropicală și culoarea caldă de caramel.
Informații alergenice: produsul nu conține alergeni!
Mod de păstrare: a se păstra cu ambalajul închis într-un loc uscat, întunecat și răcoros.
Țara de origine: Indonezia