Va multumim in primul rand voua, celor care ati ales berea noastra si ati donat 10 bani prin fiecare sticla cumparata. Noi incercam sa schimbam lucrurile in bine, fie ca vorbim despre bere sau lumea in care traim. Credem in puterea oamenilor de a schimba lumea si dorim sa contribuim cat si cum putem.

Asociatia Yuppi reuseste sa schimbe lumea in care traiesc copiii bolnavi din Romania. Asadar, actiunea noastra caritabila cu banii stransi in 2022 se indreapta catre Tabara Yuppi, pentru a oferi o modalitate eficienta de terapie complementara copiilor cu boli cronice din Romania. Taberele Yuppi ofera terapie prin experienta copiilor cu diabet, cancer sau boli autoimune. Din 2011 pana acum, in taberele Yuppi au participat 1.162 de copii si parinti din toata tara.

Sursa: facebook.com/TabaraYuppi

Scopul Taberei Yuppi este de a oferi copiilor cu boli cronice posibilitatea de a trece peste obstacolele bolii si de a se bucura de o viata completa. Va invitam sa ii sustineti in aceasta misiune importanta prin donatii sau voluntariat.

Detalii aici: https://www.yuppicamp.ro/ro/doneaza/

Cheers si la cat mai multe fapte bune! ????