Tehnologia modernă a echipamentelor noastre este produsă de firma italiană Spadoni, unul dintre cei mai vechi și renumiți producători de berării artizanale din Europa. Este de tip semiautomat, formată din două vase de 12HL fiecare cu funcțiuni descrise în procesul de fabricare al berii. Procesul de fabricare al berii se realizează automat printr-o interfață touch-screen Siemens.

Încălzirea apei sau a mustului de bere se realizează cu ajutorul unui generator de aburi pe gaz. Mai avem 5 fermentoare de 24 HL fiecare, cu control automat al temperaturii realizat cu ajutorul unitatii de răcire de tip chiller.

Îmbutelirea în sticle se face printr-o unitate semiautomată, cu o capacitate de 400 sticle/ oră. Producătorul acestui echipament este tot din Italia, firma Rizzolio.

Îmbutelirea în butoaie se realizează tot printr-o unitate semiautomată cu o capacitate de 25 keguri / oră. Acest echipament provine de la firma Water4life din Cehia.

Avantajul utilizării unei tehnologii semiautomate, permite maestrului berar să controleze procesul de fabricare sau să intervină în fiecare etapă atunci când consideră că este necesar.

Un alt avantaj în utilizarea acestei tehnologii de vârf pentru producerea berii artizanale este dat de siguranța că fiecare șarjă are aceleași proprietăți cu care v-ați obișnuit deja, la prima degustare.